Header image header image 2  
sanatate la superlativ si viata oferita de factorii de transfer
  || HOME ||
   
 

Materiale video & Marturii ale persoanelor care au folosit produse 4Life

 

Avand in vedere ca 4Life nu a intrat oficial in Romania majoritatea materialelor sunt in limba engleza. Mai jos puteti vedea cateva filme reprezentative.

In a doua parte a paginii puteti vedea marturii ale persoanelor care au facut tratamente cu produse 4Life ce contin factori de transfer..

Cateva cuvinte despre felul cum va puteti implini visele cu 4Life, Cercetarile facute de 4Life pentru a realiza produsele ce au la baza factori de transfer, cum actioneaza ele asupra sistemului imunitar si parerea altora despre aceste produse.

O mica prezentare a studiilor efectuate de Institutul American de Cercetare asupra produselor companiei 4Life si asupra factorilor de transfer.

 

 

In acest filmulet sunt perzentate cercetarile facute de compania 4Life care i-au adus recunoasterea internationala si cresterea spectaculoasa observata si de revista INC 500. In urma cercetarilor din bazinul Amazonului s-a descoperit fructul "Acai" cu nenumarate proprietati curative. Impreuna cu factorii de transfer deja obtinuti de compania 4Life s-a creat produsul Riovida care are rolul de a echilibra si de a regla toate activitatile si procesele din organism.

 

In aceasta prezentare facuta de institutul Indigo World din Australia sunt evidentiate proprietatile produsului Transfer Factor Plus si modul cum reuseste sa imbunatateasca sistemul imunitar cu pana la 500% (atat din punct de vedere a inteligentei in recunosaterea intrusilor cat si din punct de vedere a productiei de anticorpi pe ora) impiedicand practic patrunderea intrusilor in organism.

 

O prezentare a factorilor de transfer si rolul lor in reglarea tensiunii arteriale. Anual hipertensiunea face ravagii in randul populatiei mai ales in perioada de vara. Produsul TF Cardio reuseste sa regleze aparatul circulator pentru a functiona in cele mai bune conditii.

 

O mica prezentare despre cum a schimbat 4Life vietile a milioane de oameni pe tot globul.

 

Un filmulet despre produsul Enummi. Acesta este folosit pentru bolile de piele dar si pentru intretinerea acesteia. Contine Transfer Factor E-XF ideal pentru regenerare.

 
   

Marturiile sunt foarte importante pentru noi. Cu ajutorul lor putem arata lumii intregi potentialul Factorilor de Transfer. Sunt foarte multe marturii in limba engleza dar nu sunt accesibile decat celora care o cunosc.

Daca ati folosit produse ce contin Factori de Transfer va invitam sa introduceti marturiadumneavoastra in formularul de mai jos:

Introduceti Varsta Dumneavoastra
Introduceti adresa de mail (optional)
Scrieti mesajul dumneavoastra
 

 

 

 

 

 

 

 


--------------------------------------------------------------------
Varsta: -
Mail: -

Buna ziua
In urma folosirii 4 life Transfer Factor va pt spune ca sunt foarte multumita de rezultatele obtinute. Eu le-am comandat pentru alergii ( , praf ,polen , iarba , alergii alimentare , alergie caldura , alergie .frig Vreau sa va spun ca nu puteam puteam manca nimic fara sa fac urticarii pe tot corpul , nu puteam iesi din casa fara sa fac urticarii la tot ce ma inconjoara, Acuma nu mai am nimic , deocamdata , sa vedem cum va fi pe viitor.Le-am comandat si pentru heliobacter si va spun sincer ca nu am nici o simptoma negativa , nu am mai facut analize medicale sa vad daca s-a eradicat bacteria respectiva , dar ma simt bine . Va multumesc ca existati si va ocupati de sanatatea oamenilor .
Cu respect GAFINA"
--------------------------------------------------------------------
Varsta: 14ani si6 luni
Mail: fifi papucelyahoo.com

vreau acest medicament tranfer factor pt a scapa de streptococul auriu daca este bun fac tratament de 4 ani de zile dupa antibiograma si tot degeaba astept raspunsul dvs
(Aceasta sectiune este doar pentru marturii. Pentru a cumpara va rugam folositi sectiunea "Comanda" din pagina principana. Administrator)
--------------------------------------------------------------------